100% orzechów
Jaka jest najlepsza pasta orzechowa? Zamów jedno z naszych 100% ekologicznych maseł orzechowych i przekonaj się czym jest najwyższa jakość orzechów. Wszystkie nasze 100% pasty orzechowe są bezglutenowe, wegańskie i nie zawierają cukru. Pasta z ekologicznych pistacji, orzechów nerkowca, orzechów laskowych, migdałów, a może klasyczny peanut butter? Decyzja nie jest łatwa, ale zapewniamy, że w tym przypadku zły wybór nie jest możliwy.
BIO pasta orzechowa 100%
W naszych pastach znajdziesz tylko najlepsze orzechy z certyfikowanych upraw ekologicznych. BIO orzechy dają nam pewność, że produkowane z nich masło orzechowe będzie w pełni wartościowe i naturalne. Dlaczego? Ponieważ orzechy organiczne są uprawiane bez użycia syntetycznych pestycydów i nawozów, a cały proces jest poddany ścisłej kontroli. BIO orzechy są nie tylko lepsze pod względem smaku oraz właściwości, a ich zalety na tym się nie kończą. Gospodarstwa ekologiczne to najczęściej małe rodzinne przedsiębiorstwa. Wybieranie orzechów organicznych pomaga wspierać drobnych rolników, ale także ma pozytywny wpływ na środowisko i lokalne ekosystemy. Praktyki rolnictwa ekologicznego pomagają utrzymać wodę i glebę w czystości oraz umożliwiają zachowanie różnorodności biologicznej.
Ekologiczne masło orzechowe - zastosowania.
Pasta orzechowa to bardzo uniwersalny produkt. Możesz użyć jej jako dodatek do:
- ulubionego pieczywa,
- naleśników,
- gofrów,
- owsianki,
- dań wytrawnych,
- sosów,
- deserów,
- wypieków itp.
Ekologiczne masło orzechowe podkręci smak Twoich posiłków, ale także wzbogaci Twoją dietę o wiele cennych witamin i minerałów. Jakościowa pasta orzechowa to nieodłączny element wielu wypieków. BIO pasta z pistacji idealnie sprawdzi się do przygotowania sernika pistacjowego lub lodów, BIO pasta z migdałów wzbogaci Twój chlebek bananowy, a BIO pasta z orzechów laskowych dopełni smak kremów i pralin.