BIO RED VELVET 200g - nerkowce, truskawki i biała czek*lada
Najniższa cena produktu 34,99 zł z dnia 22.03.2025
Szybka dostawa
Możliwość zwrotu w ciągu 14 dni
Gwarancja świeżości
Ekologiczne orzechy nerkowca, truskawki i wegańska biała czekolada. Czego chcieć więcej?
Red Velvet to połączenie najwyższej jakości pasty z orzechów nerkowca, wegańskiej białej czek*lady oraz liofilizowanych truskawek, które zapewniają delikatny, kwaskowy posmak. O, tak! Jest niepowtarzalny.
Orzechy nerkowca charakteryzują się wysoką zawartością potasu i nienasyconych kwasów tłuszczowych, dzięki czemu wspomagają pracę układu sercowo-naczyniowego i zapobiegają nadciśnieniu. Są dobrym źródłem cynku i selenu, czyli pierwiastków, które powodują, że Twoje włosy i paznokcie są w świetnej kondycji. Nerkowce to bogactwo witamin z grupy B, które łagodzą napięcie nerwowe. Liofilizowane truskawki stanowią doskonałe źródło witaminy C i błonnika. Wszystkie te cechy sprawiają, że BIO Red Velvet to nie tylko smaczny, ale przede wszystkim zdrowy i w pełni wartościowy produkt! Spróbuj ekologicznego kremu z orzechów nerkowca, truskawek i białej czek*lady i poczuj przewagę produktów ekologicznych! Bez ściemy, bez dodatku oleju palmowego, bez glutenu, wyłącznie ze składników najwyższej jakości.
Czym wyróżnia się BIO Red Velvet?
- ma prosty skład, aż 80% orzechów nerkowca!
- jest certyfikowanym produktem ekologicznym
- jest w 100% roślinny
- źródłem tłuszczy są wyłącznie orzechy i wegańska biała czekolada - nie zwiększamy sztucznie objętości produktów innymi olejami
- nie zawiera białego cukru oraz sztucznych słodzików
- za słodycz odpowiada dodatek wegańskiej białej czekolady
- jej konsystencja jest gładka i kremowa, jeśli jednak wolisz zbitą formę - wstaw słoiczek do lodówki
- jest intensywna i sycąca - już jedna łyżeczka wystarczy, aby odmienić każdy posiłek na lepsze!
- podnosi wartość odżywczą posiłków – w sam raz dla dzieci niejadków
- jest źródłem witamin, minerałów i polifenoli
Do czego możesz go użyć? Ograniczeniem jest wyłącznie Twoja wyobraźnia. 😊 Polecamy do:
- naleśników
- omletów
- pieczywa
- ciast
- wafli ryżowych
- owsianek
- tostów
- lodów
Składniki: BIO pasta z orzechów nerkowca (80%), BIO wegańska alternatywa białej czekolady (BIO cukier kokosowy, BIO tłuszcz kakaowy, BIO zagęszczony ekstrakt z kokosa, BIO proteiny migdałowe, BIO mąka kokosowa, emulgator: BIO lecytyny słonecznikowe) (15%), BIO truskawki liofilizowane (4%), emulgator: BIO lecytyny słonecznikowe (1%).
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy oraz sezam.
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego oddziaływania promieni słonecznych.
Wartości odżywcze
- Energia
- 2347 kJ / 565 kcal
- Tłuszcz
- 38,9 g
- W tym kwasy tłuszczowe
- 13,5 g
- Węglowodany
- 40,5 g
- W tym cukry
- 15,7 g
- Błonnik
- 8,3 g
- Białko
- 18 g
- Sól
- 0,18 g
- EU-EKO
- color
Opis
- Gramatura
- 200g
- Rodzaj produktu
- Produkt BIO
- Kategoria
- Bez glutenu
Odpowiedni dla wegan
-
KLIENCI KTÓRZY ZAKUPILI TEN PRODUKT KUPILI RÓWNIEŻ: