BIO RED VELVET 200g
Szybka dostawa
Możliwość zwrotu w ciągu 14 dni
Gwarancja świeżości
Red Velvet to połączenie najwyższej jakości pasty z orzechów nerkowca, wegańskiej białej czek*lady oraz liofilizowanych truskawek, które zapewniają delikatny, kwaskowy posmak. O, tak! Jest niepowtarzalny.
Do czego możesz go użyć? Ograniczeniem jest wyłącznie Twoja wyobraźnia. 😊 Polecamy do:
- naleśników
- omletów
- pieczywa
- ciast
- wafli ryżowych
- owsianek
- tostów
- lodów
Składniki: BIO pasta z orzechów nerkowca (80%), BIO wegańska alternatywa białej czekolady (BIO cukier kokosowy, BIO tłuszcz kakaowy, BIO zagęszczony ekstrakt z kokosa, BIO proteiny migdałowe, BIO mąka kokosowa, emulgator: BIO lecytyny słonecznikowe) (15%), BIO truskawki liofilizowane (4%), emulgator: BIO lecytyny słonecznikowe (1%).
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy oraz sezam.
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego oddziaływania promieni słonecznych.
Wartości odżywcze
- Energia
- 2347 kJ / 565 kcal
- Tłuszcz
- 38,9 g
- W tym kwasy tłuszczowe
- 13,5 g
- Węglowodany
- 40,5 g
- W tym cukry
- 15,7 g
- Błonnik
- 8,3 g
- Białko
- 18 g
- Sól
- 0,18 g
Opis
- Gramatura
- 200g
- Rodzaj produktu
- Produkt BIO
- Kategoria
- Bez glutenu
Odpowiedni dla wegan
Specyficzne kody
- EAN13
- 5904538364113
-
KLIENCI KTÓRZY ZAKUPILI TEN PRODUKT KUPILI RÓWNIEŻ: